Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Wil jij een spreker boeken voor een congres, seminar of workshop? Spoken Agency brengt geïnteresseerde bezoekers en zorgvuldig geselecteerde sprekers en specialisten met elkaar in contact. We hebben experts uit verschillende vak en interessegebieden op onze website staan.

Boek eenspreker die een verhaal kan vertellen.

Een belangrijk criterium voor het zijn van een goede spreker is de mate waarin je een publiek meetrekt in het verhaal. Bij Spoken Agency zijn al onze sprekers echte storytellers. Ieder op zijn eigen authentieke manier die passend is bij de onderwerpen waar ze over spreken.

Micha Windgassen – klassieke muziek, cultuurmarketing (jongeren) en seksualiteit

Micha Windgassen is een presentator, radio-dj, cultuurmarketeer en creative
consultant. Met haar creativiteit en nieuwsgierigheid weet ze iedereen
enthousiast te maken. Sinds 2018 heeft ze haar eigen radioshow Voor de dag op Radio 4. Hiermee maakt ze klassieke muziek toegankelijker voor een brede en jongere doelgroep.

Hiervoor presenteerde en produceerde ze een podcast-serie over seks en seksualiteit op KX-radio van de NPO. Daarnaast is ze muziekredacteur bij We Are Public en presenteert ze regelmatig muziekavonden en -festivals, op het podium of voor de camera.

Na een marketingfunctie te hebben gecreëerd en uitgevoerd bij jongerenvereniging Entrée (Het Concertgebouw), is ze sinds 2017 coördinator bij deze grootste culturele jongerenvereniging van Nederland. Ze heeft veel ervaring in het ontwikkelen van concepten en evenementen zowel in het culturele als het commerciële werkveld. Zo organiseerde zij een brillenmodeshow voor Eye Wish Opticiens en een Sleep Academy voor Ibis Hotels.

Voor Entrée realiseerde ze een serie evenementen in Het Concertgebouw, waarin de grenzen tussen akoestische en elektronische muziek worden opgezocht. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van marketing, PR en social media weet ze haar creatieve concepten ook met succes de wereld in te sturen.

Isis van der Wel – elektronische muziek,(duurzame) festivals en het
nachtleven

Isis van der Wel ken je natuurlijk het beste als DJ Isis of als Nachtburgemeester van Amsterdam. Via Spoken Agency is zij beschikbaar als presentator, spreker en voice over. Haar specialisaties als spreker zijn (duurzame) festivals, elektronische muziek en het nachtleven in grote steden.

In de Melkweg en op diverse festivals was ze moderator bij podia en evenementen met sprekers. Daarnaast heeft ze natuurlijk veel ervaring als gast bij televisieprogramma’s en zelfs als co-host bij het BNN-programma ‘Vier handen op één buik’. Deze creatieve bruggenbouwer heeft daarnaast een hele prettige stem die zij graag inzet voor video’s en audioboeken. Je kunt haar stem horen op de releases van Isis & Mozes.

Ook heeft ze ervaring in het schrijven van creatieve teksten in opdracht, voor opdrachtgevers als Urgenda en Gemeente Almere. Isis is een doorzetter, alleskunner en rolmodel voor velen.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie. info@spokenagency.nl
0628432459

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.