fbpx

Creative copywriting en voice over
Miss Etam

Een online spoken word commercial voor Miss Etam schrijven over wat vrouwen nou precies mooi maakt. Dat is precies wat Miss Etam vroeg aan Spoken Agency en dat klonk ons natuurlijk als muziek in de oren. Het resultaat mag er dan ook wezen: Een online oproep voor vrouwen om elkaar te laten weten wie zij nou zo ontzettend mooi vinden. Babs Gons heeft de voice over mogen verzorgen en deze maakt het plaatje compleet.

Spoken Agency hielp al eerder met de creative copywriting en voice overs voor campagnes en videos van opdrachtgevers als Schiphol, wehkamp, Menzis, NPO, Moët & Chandon en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Tekst #watjoumooimaakt

Wat jou mooi maakt

Word mooi zijn bepaald door vormen of een maat,
door plaatselijke normen en waarden?
Word het bepaald door instant-filters, photoshop-lagen,
glad- of ongeschoren benen, wel of geen krullen in mijn haren?

Of zit het in mijn ogen, mijn lopen, uitstraling of lach?
Of juist in mijn rimpels, kuiltjes of sproetjes,
mijn eigenwijsheid, passie of overgave,
mijn zachtheid, in mijn natuurlijke gezag,
mijn kwetsbaarheid en mijn innerlijke kracht?

Zie wat jou en mij mooi maakt.
Zie het in je dochter, moeder of je zus,
die dame van de boekhandel of bloemenzaak.
Zie het in de chauffeuse van de bus,
in de tandarts of dokter die je weer beter maakt.
Zie het in die ene klant of goede collega,
je nicht, tante of favoriete buurvrouw,
je allerbeste vriendin en je eega
Zie het in jezelf… en in iedere vrouw.

Mooi zijn wij allemaal
en nog mooier als we dat met elkaar delen.
Laat haar en iedereen daarom weten
dat zij mooi is zoals ze is.
Dat is.. Wat jou mooi maakt.

Justin Samgar