fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Menzis voice over. Mens wat ben je mooi als je probeert

Sinds 8 september 2014 zijn de poëtische commercials van Menzis op de Nederlandse televisie en radio. Deze zijn ingesproken door stemacteur Justin Samgar. De prachtige beelden en tekst zijn verzorgd door DDB & Tribal Amsterdam. Justin zegt met zijn unieke stem ook komend jaar weer graag: ‘Mens, wat ben je mooi.’

Spoken Agency heeft meerdere creative copywriters en voice overs aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Nachtlab Agency, NPO, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.