fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS X HUNKEMÖLLER @ SOHO HOUSE AMSTERDAM

Bij de lancering voor de nieuwe lingerie-collectie van Hunkemöller, kon je de mooiste setjes spotten met Doutzen Kroes. Maar natuurlijk was er ook ruimte voor Doutzen’s Stories. De sneldichters van Spoken Agency schreven sexy gedichtjes op maat voor alle bezoekers van dit bijzondere evenement.

Je kunt deze sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Coca Cola, Scotch & Soda, Dom Perignon, Linda, Rituals en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.