fbpx

EVENT ARTISTS @ SOHO HOUSE

Voor een intern evenement van Soho House werd de hulp ingeschakeld van twee sneldichters en een spoken word artiest. De sneldichters hebben op deze feestelijke avond korte gedichtjes op maat geschreven voor de leden van Soho House.

De Schone Schrijvers

Je kunt de sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Huisdichter en spoken word

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Cultuur en Ondernemen, wehkamp, Sandwich Fashion, Hunkemöller en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.