fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

SPOKEN WORD FESTIVAL

Dit jaarlijks terugkerende spoken word festival zou in 2020 van start gaan in het Westerpark van Amsterdam. Door de lock down werden de plannen natuurlijk gewijzigd en is er gekozen voor het produceren van 8 spoken word video’s met artiesten uit Amsterdam West (zie onder).

In samenwerking met Roorda Reclamebureau en Halal Films en dankzij steun van Gemeente Amsterdam en het AFK, heeft Spoken Agency dit prachtige project mogen produceren. Gekozen is voor het thema verbinding, omdat we dit in het jaar 2020 meer dan ooit nodig hebben.

PERSBERICHT

Wilde Woorden in Westerpark

Amsterdam – Vrijdag 31 juli gaan er in Podium Mozaïek (en via een livestream) acht spoken word films in première rondom het thema ‘Verbinding’. Het woordkunstplatform Wilde Woorden in Amsterdam West is hiervoor een samenwerking aangegaan met Halal Films, Roorda en diverse Amsterdamse spoken word artiesten.

Eigenlijk zou deze zomer de 1ste editie plaatsvinden van Wilde Woorden in de vorm van een ‘Spoken Word Festival’ in het Westerpark. Corona gooide dit eerste jaar echter roet in het eten voor alle evenementen in Nederland. De organisatie heeft toen in overleg met Stadsdeel West deze alternatieve videoproductie geïnitieerd. Podium Mozaïek opende zijn deuren voor Wilde Woorden met hun prachtige locatie en streamingdiensten.

Je zou 31 juli alleen al een kijkje moeten nemen bij deze première, juist omdat het in deze tijd belangrijk is om verhalen van verschillende mensen te horen.  Het thema verbinding wordt in de performance-video’s met woordkunst vanuit verschillende hoeken benaderd door artiesten als Leeroy Molly (Zwart Licht), Babs Gons,  Justin Samgar en diverse spoken word artiesten uit Amsterdam West.

Op de avond zelf van 19:00 – 22:00 gaan natuurlijk de films in première maar worden ook de spoken word artiesten geïnterviewd over hun tekst en video, is er muziek van Shishani Vranckx aanwezig en sneldichters die een gedichtje maken voor je favoriete persoon. Het hele evenement wordt ook live gestreamd en uitgezonden op de Facebook Live van Wilde Woorden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.