fbpx

BOLSIUS | VOICE-OVER DOOR ROZIENA SALIHU

‘Het is niet alleen een kaars’. Voor de nieuwe campagne van het kaarsenmaker Bolsius heeft Roziena Salihu de voice-over in mogen spreken. Het is een campagne waarin het merk hun producten presenteert als sfeermakers die warmte, intimiteit en gezelligheid bieden. 

Verjaardagen, lange nachten, een romantisch diner, een filmavond, een avondje niets hoeven op de bank zonder de kinderen. Een kaars is altijd op z’n plaats. In ‘Het is niet alleen kaars’ van Bolsius (sinds 1870!) hoor je talent Roziena als voice-over. Je hebt de commercial vast een keer langs zien komen op tv of online.

Ook de tag-on van de campagne heeft Roziena verzorgd. Short and sweet. De commercial wordt ingezet rondom de programma’s die Bolsius van sponsoring voorziet. Lekker to the point toch?