fbpx

PROBIBLIO | DE SCHONE SCHRIJVERS 

De Schone Schrijvers mochten hun woordkunsten opschrijven op deze dag. Sneldichters De Schone Schrijvers stelden vragen aan bezoekers en schreven in een paar minuten een persoonlijk gedicht. In de relaxruimte was er even tijd voor zelfreflectie en -zorg van een spoken word artiest Justin Samgar begeleid door Deniz Kavafoglu op de handpan.

De Schone Schrijvers zijn vriendelijke sneldichters maken ter plekke kleine gedichtjes op maat voor de bezoekers van jouw evenement of locatie. Met behulp van schrijfgerei, hun nieuwsgierigheid en persoonlijke aandacht hebben zij binnen ‘no time’ een lief en leuk versje geschreven.

Boek De Schone Schrijvers! De sneldichters van Spoken Agency verzorgden gedichtjes op maat ten behoeve van evenementen voor organisaties als Hunkemöller, KPN, Linda, Soho House, HEMA, Moët & Chandon en vele anderen.

Probiblio is een Provinciale Ondersteuningsinstelling (non-profit) voor de bibliotheeksector. Zij organiseren ieder jaar Bibliotheekplaza – het event voor bibliotheekprofessionals. Het is een inspirerend en verrassend congres voor iedereen die betrokken is bij de toekomst van bibliotheken. 

Het doel van de dag is om inspiratie van buiten de branche op te doen over een actueel onderwerp binnen de branche en om elkaar te ontmoeten. Bibliotheekplaza vindt elk jaar weer plaats in een uitverkochte zaal met zo’n 300 deelnemers uit de bibliotheekwereld. Deze editie van Bibliotheekplaza vond plaats in de Fokker Terminal in Den Haag met als thema Uitzicht/Inzicht.