fbpx

VIDEOLAND | SPOKEN WORD PERFORMANCE DOOR SHARON HARMAN 

Talent Sharon Harman mocht een spoken word performance verzorgen en werd begeleid door Deniz Kavafoglu met de handpan. Het was een mooie op maat gemaakte performance met een meditatief randje. Talent Benjamim Fro presenteerde het event.

Videoland is naar eigen zeggen de nummer 1 lokale streaming partij in Nederland met 1,1 miljoen betalende abonnees en een bereik van meer dan 3 miljoen Nederlanders. Een succesvol lokaal merk tussen een groeiend aantal internationale streaming partijen. Videoland, onderdeel van RTL, heeft zich voorgenomen de komende jaren tientallen miljoenen te investeren in de lokale creatieve community, voor alle kijkers in Nederland.

Dat het bedrijf deze missie serieus neemt, werd vrijdag 22 april onderstreept door het Videoland Event waar ruim 250 makers aanwezig waren om te horen hoe het team van Videoland de toekomst van streaming ziet en hoe volgens hen de Nederlandse creatieve industrie het verschil kan maken.