fbpx

UTRECHT 900 | CREATIVE COPYWRITING & VOICE OVER DOOR TOM STRIK

Ha Utrecht! Hebben jullie een mooi feestje gehad? Donderdag 2 juni bliezen jullie maar liefst 900 kaarsjes uit, gefeliciteerd! Talent (en tevens – uiteraard – Utrechter) Tom Strik schreef de tekst voor deze video en sprak ‘m ook in. Op nog 900 jaar!

‘In 2022 heeft Utrecht 900 jaar stadsrechten en dat vieren we samen. Elke wijk, elke straat, elke bewoner doet mee met dit bijzondere verjaardagsfeest. We hebben als Utrechters allemaal bijgedragen aan de stad. Of je hier nu geboren en getogen bent, of pas net in Utrecht bent komen wonen: Utrechter bén je. Samen zijn we Utrecht. En samen zijn we jarig.

Samen maken we Utrecht nog mooier. Morgen, overmorgen – en over nog eens 900 jaar. Maar eerst vieren we feest. Doe je mee?’ – Tom Strik

Utrecht 900 opende met een spektakel! Duizenden mensen vierden 2 juni feest. Er werd gezongen, gedanst, taart gegeten en nog meer getrakteerd natuurlijk. Met als kers op de taart het optreden van de ‘Utregse’ band Kensington vanaf de Domtoren. In de periode t/m 11 november staan er honderden activiteiten op de agenda.

Ben jij op zoek naar een voice-over of stemacteur voor een radio- of tv-commercial, online campagne of een audioboek? Bij Spoken Agency vind je authentieke stemmen in alle soorten en maten. Onze artiesten weten door hun studio- en podiumervaring precies hoe je een goed verhaal vertelt en het publiek hier in meeneemt.

 
De stemmen van Spoken Agency brengen jouw boodschap over. Of die nou triomfantelijk, aangrijpend of opgewekt is. Wij zetten onze creativiteit in om jouw publiek te raken en te bewegen, om ze mee te slepen in het verhaal. Te overtuigen van jouw waarde
 
Onze woordkunstenaars schrijven, afhankelijk van het doelpubliek en campagne, creatieve en commerciële teksten ten behoeve van social media, online video’s,  tv- en radiocommercials. Daarnaast werken we graag samen met de artdirector, ook aan de basis van het reclameconcept.