fbpx

VATTENFALL | SPOKEN WORD IN OPDRACHT DOOR NAOMI GRANT

 In maart deed Naomi Grant een inspirerende Engelstalige Spoken Word in opdracht op een event van Vattenfall. Er was namelijk een feestelijke opening van het Energiepark Haringvliet Zuid. Naomi had het over de kracht van duurzame energie, hoe belangrijk de ambitie hierbij is en hoe mooi het is dat Haringvliet een belangrijke stap vormt om die ambitie van Vattenfall te behalen.

Hierin stond ook het motto van Vattenfall centraal: binnen één generatie fossielvrije doelstelling behalen. Daarin is de blik gericht op de nieuwe generatie. Hiervoor is lokale samenwerking ook van groot belang. Haringvliet is daar een mooi voorbeeld van. Naomi Grant komt uit Vlaardingen, dus dat bleek een gouden match.

Het was een mooie opening met dansers, muziek en spoken word.

Een poëtische samenvatting van je congres, een kort verhaal, een slamgedicht. Of een spoken word tekst en performance als openingsact met muzikale begeleiding. Met een spoken word artiest geef je jouw publiek nét even een beetje extra pit mee, waardoor de aanwezigen je boodschap beter onthouden.

Onze woordkunstenaars hebben allemaal een eigen expertise – en natuurlijk een heel eigen stem. Hiermee geef je jouw boodschap kracht, emotie, authenticiteit en/of humor. Kies uit ons brede scala aan spoken word artiesten. Bel gerust voor meer advies óf voor de stem van de spreker/artiest die je wilt inschakelen.