fbpx

SLIGRO | SPOKEN WORD IN OPDRACHT JUSTIN SAMGAR

Sligro Food Group organiseerde Samen op weg naar duurzaam: een event voor horecaprofessionals vol inspiratie en interessante ontmoetingen op het gebied van duurzaamheid. Voor de plenaire afsluiting heeft Justin een Spoken Word in Opdracht verzorgd waarmee we deelnemers op aansprekende wijze een samenvatting van de dag kregen + waarin de boodschap van de dag nog een keer naar voren komt: samen kunnen we werken aan een duurzamere wereld, iedereen speelt hier een rol in.

Organiseer je een bedrijfsfeest, symposium, productpresentatie, teamvergadering, workshopdag of ander zakelijk event. Boek dan een evenement artiest bij Spoken Agency als creatieve programmering. Onze artiesten leveren al sinds 2010 creatieve concepten op maat voor zakelijke evenementen van Heineken, Scotch & Soda, Ymere, HEMA, Hudson’s Bay, Dom Pérignon, Coca Cola en vele anderen.

De event artists van Spoken Agency kunnen namelijk net dat beetje extra emotie en beleving geven aan een evenement. Om een belangrijke boodschap duidelijk over te brengen, een mooie herinnering te maken of bezoekers juist even uit hun alledaagse realiteit te halen. Hieronder kun je meer informatie vinden over de diverse acts en toepassingen.

Check it out: https://youtube.com/shorts/kdtLMYcMY6c?feature=share