fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Amara van der Elst

 

Amara van der Elst is een podiumkunstenaar pur sang. Ze stond vanaf haar 7de jaar al op het podium van het Lucent danstheater. Naast dansen maakt ze theater en uiteraard spoken word. Je zou haar kunnen kennen van haar performance op 4 mei op de Dam bij de nationale dodenherdenking.

Als spoken word artiest is ze persoonlijk en betrokken, ambitieus en altijd op zoek naar muziek. Zoekend naar de muziek in haar eigen woorden maar ook naar de samenwerking met muzikanten. Ook al is dit talent nog jong ze heeft voor hete vuren gestaan en is er sterker uitgekomen. Ze heeft zowel het bittere als het zoete van het leven geproefd. Amara is een artiest waar we nog veel van gaan horen.

Van der Elst heeft als spoken word artiest opgetreden op podia als Theater Rotterdam, Het Wereldmuseum, Het Concertgebouw en vele anderen. Ze steelt de show met performance en presentatie, Amara heeft iets te vertellen van toevoegde waarde voor een evenement..

Amara werkt als artiest graag samen met andere artiesten en genres, zowel op het podium als op film. De andere werelden die ze betreedt bij het samenwerken zijn voor haar een inspiratie en altijd leerzaam.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.