fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Esmay Usmany

 

Esmay Usmany is werkzaam als professioneel muzikant/ zangeres en schrijfster. Na haar afstuderen aan het Utrechts conservatorium speelde ze in verschillende theaterproducties waarmee ze tourde langs theaters en schouwburgen in zowel Nederland als België. Ze stond in de finale van het Utrechts kleinkunst festival met haar muziektheatervoorstelling “niets is wat het lijkt”. Haar muziektheater producties kenmerken zich door intieme monologen en poëtische luisterliedjes (AD). In 2015 debuteerde ze met haar columnboek “altijd onderweg” en kwam tevens haar eerste album uit.

Esmay reisde afgelopen jaar tot twee keer toe af naar Indonesie om daar te werken aan een project voor de Nederlandse ambassade waar ze een op maat gemaakte voorstelling maakte en speelde. Tevens was ze te zien en horen op één van werelds grootste literaire festivals: Ubuds writers and readers festival op Bali.

Daarnaast gaf ze een inspirerende TEDX talk over challenge, choose, change en wordt ze geregeld gevraagd als spreker. Onlangs verscheen haar tweede boek Allerlievelings. Een boek over het vinden van de schoonheid in iets waar je in eerste instantie niet bij stil stond. Wie ben ik, wat wil ik, maar ook wat geef ik door?

Esmay schrijft liedjes en teksten in opdracht, voor commerciële instanties maar ook voor particulieren. Haar liedjes & teksten zijn poëtisch, verhalend en werken verbindend. Bij Spoken Agency is ze werkzaam als (snel)dichter, voice over en artiest.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.