fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Farbod Moghaddam
Farbod Moghaddam is van huis uit cabaretier en stand-up comedian. In 2018 heeft hij de juryprijs gewonnen van het Leids Cabaret Festival en is hij nu te vinden in theaters door heel Nederland. Al meer dan tien jaar is hij ervaren op het gebied van spreken in het algemeen en humor in het bijzonder. Die bijbehorende vaardigheden zet hij in wanneer presenteert en performt.

Hij is je presentator en dagvoorzitter op evenementen, congressen, bijeenkomsten, groot of klein. Met een lichte toon en aanstekelijk enthousiasme brengt hij een fijne balans in serieuze onderwerpen, voorziet hij het publiek van de nodige informatie en begeleidt hij hen door het programma. Zakelijk waar het moet, luchtig waar het kan, zonder de kern van de zaak uit het oog te verliezen.

Door zijn ervaring in humor is hij ook in te zetten voor een humoristische samenvatting op evenementen. Als een ‘fly on the wall’ loopt Farbod mee, pakt de kleinste dingen op en ontdekt hij daarin altijd de humor. Al die indrukken verbindt hij met doeltreffend elkaar en maakt hij daar een mooi en grappig geheel van. Een originele manier om een event mee af te sluiten.

Maar ook voor een online video, tv- of radioprogramma maakt Farbod “Frappant” Moghaddam met een lach het publiek klaar voor meer. Met Spoken Agency heeft hij al meerdere comedy shows op maat mogen verzorgen voor bedrijfsfeesten en commerciële evenementen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.