fbpx

Boek Jarle Lourens

 

Jarle Lourens (spreek uit Djè-rol) is een ondernemer en een échte storyteller. Zijn belangrijkste doel is impact maken in deze wereld. Omdat hij opgroeide in een instabiele thuissituatie, heeft hij ervaren dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Met zijn innemende persoonlijkheid inspireert hij mensen om toch het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen.

Jarle schrijft en vertelt over alles wat hij meemaakt en wat hem bezighoudt, zijn persoonlijke uitdagingen, maar ook zijn idealen. Dit doet hij als spoken word artiest, spreker, docent en als stadsdichter van Schiedam! Ook helpt hij professionals en ondernemers impact te maken met hun verhaal, door het geven van coaching en training in storytelling. Zijn werk is toegankelijk, reflecterend en draagt altijd een hoopgevende boodschap.

Jarle Lourens werkte onder andere samen met Gemeente Rotterdam, Hogeschool Inholland, Bibliotheek Schiedam en is voormalig politicus. Stond op diverse culturele podia en leverde poëtische bijdragen aan Rotterdam Street Culture Week, International Men’s Day en meer. Won in 2017 de Van Dale Spoken Award voor meest inspirerende spreker.

Jarle is in te schakelen als spoken word artiest, voice over en presentator.