fbpx

Boek Kenny van Veen

 

Kenny van Veen kan niet stilzitten en wil van alles doen. Zo is hij dus naast spoken word artiest ook acteur, DJ, docent, barman en organisator. Van kleins af aan al veel in het entertainment/horeca wereldje rondgehangen. Hij heeft zijn HBO muziekopleiding gevolgd en afgesloten op de Fontys Rockacademie waar hij veel mooie dingen heeft mogen leren. De meerdere kanten van een podium zijn hem bekend. Voor en achter de schermen!

In het verleden veel met HipHop bezig geweest. Later vond dit zijn mix met Poëzie. Hij heeft een album uitgebracht op het label ‘Raen Music’ en een aantal mooie podia mogen betreden zoals Paradiso en 013.  Ook was hij de winnaar van een uitzonderlijke dichtwedstrijd met als prijs een prachtige reis door Brazilië samen met onder andere Typhoon. Hier vonden vele workshops, ontmoetingen en mooie momenten plaats.
Kenny heeft altijd (sinds dat hij de baard in de keel kreeg) al van mensen te horen gekregen: “Jij zou iets met die stem moeten gaan doen”. Sinds kort doet hij dit ook en met veel plezier. Natuurlijk al langer op het podium en op muziek maar nu ook als stemacteur. Zijn diepe stem is niet te missen, gooi daar nog wat creativiteit bij en wie weet heb je de voor jou perfecte mix.

Hij is te omschrijven als een behoorlijk lange verschijning met een gezonde dosis humor, een zwak voor gezelligheid en een voorliefde voor creëren. Dus, gezellig, wat gaan we doen? Hij is één en al oor. Bij Spoken Agency kun je Kenny inschakelen als spoken word artiest, acteur en voice over.