fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Kevin Martin

 

Kevin Martin liet als Kay Slice De Wereld Draait Door studio swingen, Mathijs van Nieuwkerk fluiten, opende het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden, wist de toetsenist die tourde met Gregory Porter te strikken voor zijn nieuwe live-band, trad met Brandwerk op voor de Koning terwijl heel Nederland meekeek, en is volgens Red Bull één van de acts die in 2020 gaat
opblazen.

De artiest Kay Slice fileert, snijdt en raakt. En is op een muzikale missie. Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelf-liefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf.

Kay tourde met de poëziebus door Nederland & België en trad ook als spoken word artiest op in heel Nederland. Hij ziet schrijven als de ideale vorm van zelfreflectie. Met de pen legt hij momenten vast om wat los te maken.

Op meerdere vlakken is Kevin Martin actief voor Spoken Agency. Hij schrijft teksten op maat en concepten voor opdrachtgevers zoals Scotch & Soda, Museum Rembrandthuis, I Amsterdam en Rabobank. Beeldend soms komisch maar altijd scherp en gevat. Als voice-over sprak hij teksten in voor o.a. Het Nieuwe Instituut en Anko.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.