fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Leandra Arjona Jacobi

 

Leandra is een filmmaker / videograaf gespecialiseerd in (online) videocontent. Als visual storyteller werkt ze vaak samen met Spoken Agency ten behoeve van campagnes en video’s voor onze cliënten. Ze studeerde in 2012 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in Digital Video Design (Bachelor of Art and Technology) en richtte daarna meteen MovingCreations op.

Als freelance filmmaker ontwikkelt ze concepten en campagnes, werkt ze op de set als (Self-Shooting) Director, Camera Operator en Editor.
Naast werk in opdracht initieert ze ook creatieve (film) projecten en bloeit ze op zowel individuele als collaboratieve, snelle en langdurige projecten en campagnes.

Ze heeft verhalen en bewegende beelden vastgelegd voor een breed scala aan commerciële en niet-commerciële klanten zoals: Milieudefensie, Heineken, Westergasfabriek, GroenLinks, Paazl, The Living Museum, KPN en de Europese Groenen.

Leandra is gepassioneerd door het creëren van inhoud met als doel om met elkaar in contact te komen en de authenticiteit van mensen te tonen.
Sleutelwoorden: persoonlijk, verhalen vertellen, sociaal bewustzijn, omgeving, kunst / muziek, authentiek, dynamisch, sfeer.

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.