fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Mariana Hirschfeld

 

Mariana Hirschfeld is de benjamin vanSpoken Agency maar doet aan talent zeker niet onder voor de rest. Schrijven is een tweede natuur voor haar en wat betreft performance heeft ze als spoken word artiest de smaak te pakken. Niet geboren, maar wel getogen in Rotterdam, 22 jaar en een schrijfster. Mariana is sinds 3 jaar bezig als woordkunstenaar.

Ondertussen heeft ze de afgelopen jaren mogen optreden voor Theater Rotterdam, De Doelen, Het Tropenmuseum, ING, De Rabobank, Amnesty International, Poetry International, North Sea Round Town, Het Philharmonisch Orkest en FunX. Daarnaast heeft ze ook haar eigen organisatie genaamd “La Raza”, die zich inzet voor de ontwikkeling van Zuid-Amerikanen in Nederland.

 

Ze heeft filosofie gestudeerd, werkt aan haar 1ste roman en ondertussen is ze te zien en te horen met haar spoken word bij podia en media door heel Nederland. Waar Hirschfeld komt raakt ze mensen met haar eerlijke verhalen en de zachtheid die deze in zich hebben. Een performer met stevige inhoud, die zich nog veel verder wil ontwikkelen.

Zij gelooft in ‘happy endings’ en liefde is dan ook de knalrode draad in haar leven. Een spoken word artiest en schrijver waar we nog veel van gaan horen.

.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.