fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Marieke Eyskoot
Marieke Eyskoot is presentator, voice over, keynote speaker op het gebied van sustainable fashion, lifestyle-expert, auteur en consultant.

Marieke is een allround, betrokken en graag geziene presentator, event host en moderator (bij o.a. Dutch Design Week, ASN Bank, NRC Live en Amnesty International), een ervaren en veelgevraagd keynote speaker (voor o.a TEDx, het ministerie van Economische Zaken en PwC) en panellid (bij bijvoorbeeld Amsterdam Fashion Week en De Balie). Ze werkt zowel in het Nederlands als in het Engels.

Marieke spreekt ook van alles in: zo was ze twee jaar nieuwslezer en presentator bij AmsterdamFM, aankondiger van beurs Modefabriek, audiotour-lezer voor event MINT, stem van festival KANTOR, aankondiger van de ASN Bank en voice-over voor de filmpjes van De Gezonde Stad. Ze doet ook graag stemmen na – zo kan ze je als geen ander laten denken dat je op een NS station bent. Ook leest ze als vrijwilliger romans en (studie)boeken in voor mensen met een visuele beperking.

Daarnaast zet Marieke stijlvol duurzaam leven op de kaart. Ze is auteur van ‘Dit is een goede gids – voor een duurzame lifestyle’ (vierde druk, bijna 15.000 exemplaren én een internationale editie), een modern handboek vol praktische en positieve tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd. Marieke is consultant voor merken, winkels en bedrijven, en medeoprichter van fair fashionbeurs MINT.

Ze stond herhaaldelijk in de Trouw Duurzame 100, werd geselecteerd voor Textilia’s Fashion Powerlist Top 100 en door Het Parool genomineerd als Amsterdammer van het Jaar (en door Glamour, Viva, Red en Marie Claire voor hun topvrouwen-lijsten). Voor veel media is ze dé go-to-persoon over duurzame onderwerpen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.