fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Micha Windgassen

 

Micha Windgassen is een presentator, radio-dj, cultuurmarketeer en muziekredacteur. Met haar creativiteit en nieuwsgierigheid weet ze iedereen enthousiast te maken.

Na twee jaar bij NPO Radio 4 te hebben gewerkt als radio-DJ, presenteert ze nu festivals zoals Wonderfeel en Oranjewoud festival en interviewt ze muzikale grootheden zoals Henrik Schwarz en Max Richter. Daarnaast produceerde en presenteerde ze een podcast-serie over seks en seksualiteit op NPO 3FM KX en een gelijknamige talkshow in De Baut Amsterdam.

Na een marketingfunctie te hebben gecreëerd en uitgevoerd bij jongerenvereniging Entrée (Het Concertgebouw & Concertgebouworkest), is ze sinds 2017 coördinator bij deze grootste culturele jongerenvereniging van Nederland. Ze heeft veel ervaring in het ontwikkelen van concepten en evenementen zowel in het culturele als het commerciële werkveld. Zo organiseerde zij een brillenmodeshow voor Eye Wish Opticiens en een Sleep Academy voor Ibis Hotels.

Voor Entrée realiseerde ze een serie evenementen in Het Concertgebouw, waarin de grenzen tussen akoestische en elektronische muziek worden opgezocht. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van marketing, PR en social media weet ze haar creatieve concepten ook met succes de wereld in te sturen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.