fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Micha Windgassen

 

Micha Windgassen is een presentator, radio-dj, cultuurmarketeer en creative consultant. Met haar creativiteit en nieuwsgierigheid weet ze iedereen enthousiast te maken. Sinds 2018 heeft ze haar eigen radioshow Voor de dag op Radio 4. Hiermee maakt ze klassieke muziek toegankelijker voor een brede en jongere doelgroep.

Hiervoor presenteerde en produceerde ze een podcast-serie over seks en seksualiteit op KXradio van de NPO. Daarnaast is ze muziekredacteur bij We Are Public en presenteert ze regelmatig muziekavonden en -festivals, op het podium of voor de camera.

Na een marketingfunctie te hebben gecreëerd en uitgevoerd bij jongerenvereniging Entrée (Het Concertgebouw), is ze sinds 2017 coördinator bij deze grootste culturele jongerenvereniging van Nederland. Ze heeft veel ervaring in het ontwikkelen van concepten en evenementen zowel in het culturele als het commerciële werkveld. Zo organiseerde zij een brillenmodeshow voor Eye Wish Opticiens en een Sleep Academy voor Ibis Hotels.

Voor Entrée realiseerde ze een serie evenementen in Het Concertgebouw, waarin de grenzen tussen akoestische en elektronische muziek worden opgezocht. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van marketing, PR en social media weet ze haar creatieve concepten ook met succes de wereld in te sturen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.