fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Justin Samgar

 

Justin Samgar is een spoken word artiest, schrijver, dichter, storyteller, woordkunstenaar of hoe je het ook wilt noemen. Hij houdt van het podium maar ook zeker van het creatieve concept ontwikkelen, alleen of in samenwerking.

Zijn menselijke verhalen leggen gevoeligheden bloot maar zijn juist door hun breekbaarheid krachtig. Je onthoudt Justin door zijn sympathieke stemgeluid en het hypnotiserende ritme in zijn voordracht.

Op 6 december 2009 trad hij voor het eerst op met zijn zelfgeschreven werk. Dit was bij een Poetry Slam in Utrecht, die hij ook meteen won. Als spoken word artiest en podiumdichter heeft hij inmiddels een jarenlange podiumervaring. Van TEDx, Lowlands, en Mysteryland tot Het Concertgebouw, Paradiso en De Kleine Komedie. Om maar een handjevol te benoemen van de vele optredens in Nederland en België.

Maar misschien herken je zijn gezicht als de huisdichter van diverse programma’s bij BNN en 3FM. Misschien herken je zijn stem als de voice-over van de Menzis-campagne en andere tv-commercials. Of herken je zijn spoken word performances die hij regelmatig op maat maakt voor commerciële en culturele organisaties zoals Het Stedelijk en  Omroep Human tot aan Moët & Chandon, Esquire, Hunkemöller, Microsoft en meer.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.