fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Reinier van der Veer

 

Reinier van der Veer is dichter, artiest en copywriter en een liefhebber van alles wat gesproken en geschreven wordt. Als dichter schrijft hij onder de naam dichtwater waterdichte, korte, slimme maar behapbare gedichten, in zijn eigen woorden: “poëzie zonder poespas”.

Zijn gedichten kenmerken zich door eenvoud en bij vlagen briljante woordspelingen, en dragen vaak een positieve of maatschappelijke boodschap in zich.

Reinier kwam na een opleiding tot psycholoog en enkele omzwervingen in het onderwijs, coaching en de reclamebranche terug bij zijn passies: taal, geluid en mensen. Zijn ervaringen in de psychologie en reclame maken dat hij als copywriter, spreker en voice-over weet hoe hij mensen moet bereiken.

Zijn stem, zijn pen én hijzelf zijn warm, betrouwbaar, vriendelijk en overtuigend en ook voor uw commerciële doel inzetbaar. Voor het TV-programma Man Bijt Hond hielp hij mensen met sinterklaasgedichten en bracht hij in zijn eigen rubriek ‘dichter op de werkvloer’ poëtische odes aan bouwvakkers, verplegers en andere hardwerkende mensen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.