fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Robin Block

 

Robin Block brengt een effectieve combinatie van messcherp en ontwapenend. Humor, ontroering en rake beelden wisselen elkaar in een muzikaal tempo af. Soms gebruikt hij daarbij de aanstekelijke grooves van zijn loopstation. Zijn drive is om personen te verbinden, de menselijke maat achter cijfers en processen voelbaar te maken, en om anderen te inspireren om hun creativiteit en speelsheid in te zetten.

Als dichter en rasperformer heeft Robin jarenlange ervaring op een veelvoud aan podia en festivals. Zo trad hij onder meer op bij Lowlands, Oerol, Winternachten, Motel Mozaïque en het Concertgebouw. Daarnaast reist hij regelmatig af naar Indonesië waar hij voordroeg bij het Literature and Ideas Festival in Jakarta en het Ubud Writers Festival in Bali. Hij heeft twee dichtbundels gepubliceerd, waarvan verscheidene gedichten zijn opgenomen in bloemlezingen, onder andere door Gerrit Komrij.


Ook schrijft hij regelmatig Nederlands- en Engelstalige teksten op maat voor onder andere de NS, het UVW, KLM, het Nationaal Archief, Het Indisch Herinneringscentrum, het Wereldmuseum, Twynstra Gudde en het Rathenau Insitituut.

Of het nu koloniale geschiedenis betreft, de rol van de man in de moderne maatschappij, martial arts, bollenpellen of grensverleggende science fiction; ieder onderwerp benadert hij met dezelfde
nieuwsgierigheid, speelsheid en doeltreffenheid.

Voor Spoken Agency is Robin werkzaam als dichter, spoken word artiest, creative copywriter, voice over en event artist.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.