fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Roziena Salihu

 

Roziena Salihu noemt zichzelf een multidisciplinaire maker waarbij het woord de basis blijft in alles wat ze doet. Ze vertelt verhalen, schrijft gedichten en treedt op als spoken word artiest. Zes jaar geleden startte zij met schrijven bij de Poetry Circle Nowhere. Inmiddels is ze gepubliceerd in de bundel En ze leefde nog (Uitgeverij Rorschach), en in de bloemlezing Hardop – samengesteld door Babs Gons (Atlas Contact).

Daarnaast schreef ze korte fictie verhalen voor onder meer Revisor, de Sampler van Das Mag (2020) en debuteerde ze in 2019 met haar eerste korte documentaire Fufu met appelmoes voor VPRO-Dorst. Hiervoor schreef ze haar eigen voice-over en sprak ze deze ook in.


Ze was als performer al te zien op een breed scala aan festivals en theaters zoals het Wilde Woorden festival, Nieuwe Kwasten van het Dutch National Ballet, De Nieuwe Liefde en was ze ook al te horen op 3FM en FunX.

Voor Spoken Agency is Roziena in te schakelen als spoken word artiest en stemacteur maar verzorgt ze ook Live Wrap Ups en teksten/performances in opdracht.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.