fbpx

Boek Shari Klein

 

Shari Klein bekijkt alles met een nieuwsgierige blik. Ze wil leren van de verhalen van anderen, nieuwe perspectieven en ervaringen voorgeschoteld krijgen. Vanuit die interesse en passie is zij de Pleasure Society gestart: een platform voor seksualiteit.

De Pleasure Society is uitgegroeid tot een sterk en divers platform sinds januari 2021. Zij gelooft in een wereld waarin seksualiteit meer gezien en gevierd mag worden. Er zijn nog steeds veel taboes rondom dit onderwerp, en die hoeven er niet te zijn. De Pleasure Society neemt mensen mee aan de hand in de wereld van seksualiteit.


Samen met producer Dwaalgast (Nuno Dos Santos) heeft Shari een EP uitgebracht, Pad, waarin Nederlandse spoken word nieuw karakter wordt gegeven: muziek, audiocollage en woord komen op een andere manier samen. Haar spoken word kan omschreven worden als eerlijk, puur en zonder fratsen.

Haar woordkunst is vaak heel simpel geformuleerd, en zorgt daardoor voor herkenning en verbinding bij haar luisteraars en publiek. Haar gedichten zijn vaak erotisch, maar vaak ook niet. Vanuit haar. Vanuit haar eigen ervaring geschreven of op aanvraag.