fbpx

Boek Tyler Koudijzer

 

Tyler Koudijzer is een spoken word artiest uit Rotterdam die verhalen heeft die verteld en gehoord moeten worden. Vasthouden aan het voortdurende loslaten en jezelf kunnen vinden in het verdwaald zijn, zijn de twee belangrijkste onderwerpen die centraal staan bij Tyler’s woordkunst.

Naast zijn eigen performances treedt hij ook samen op met spoken word artiesten Ivan Words en Patrick Ribeiro. In 2020 was hun theaterdebuut met de show ‘Gelijkspel’. In hun gezamenlijke acts brengen ze het beste van drie werelden samen om tot nieuwe verhalen te komen. Tyler is jong, enthousiast en ondernemend. Hij kan dan ook niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan.


Tyler trad op bij diverse literaire podia zoals Woorden Worden Zinnen, Spraakuhloos, Paginagroots, Late Night Poetry en was te gast als dichter bij FUNX. Daarnaast was hij de vaste host en samen met Seb Koudijzer mede organisator van het spoken word event Maandacht. Samen werkten zij met het Nederlands Fotomuseum voor project JAMPA in 2020 en exposeerde daar zij hun Project “Door Roeien en Ruiten” in 2021.

Via Spoken Agency is Tyler te boeken als spoken word artiest en voice over. Hij maakt met liefde Live Wrap Ups en performances in opdracht voor onze opdrachtgevers.