Om jouw verhaal over te brengen heb je een stem nodig, een karakter en gevoelens. Eerlijk, aangrijpend, krachtig, hartveroverend, bedreven, vurig of juist beheerst. Bij ons boek je een stemacteur met een eigen unieke identiteit.

Ben jij op zoek naar een stemacteur voor een radio- of tv-commercial, een online campagne of een audioboek? Bij Spoken Agency vind je jouw stem tussen originele stemmen van sprekers, zangers en (spoken word) artiesten. Van man tot vrouw, Engelstalig en Nederlands, van betrouwbaar en authentiek tot bijdehand en amicaal.

Met hun jarenlange ervaring, op het podium en in de studio, weten onze woordkunstenaars exact hoe ze jouw verhaal moeten overbrengen om het publiek te raken.

Waarom een stemacteur van Spoken Agency?

Voor elke campagne een authentieke en unieke stem

Onze artiesten brengen jouw verhaal tot leven

Voice-over én creative copywriting

Storytelling die jouw publiek raakt en overtuigt

Bij ons gaan commercie en creativiteit hand in hand

Mannelijke en vrouwelijke stemmen

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie. En ervaar zelf hoe onze stem jouw publiek raakt.

Maak kennis met ons

Elke artiest heeft zijn eigen stem. En die laat hij graag horen. Klik op de foto’s om het stemgeluid van onze voice-overs te beluisteren. Hulp nodig? Dat kan ook. Vertel ons wat je wilt en we vinden ongetwijfeld een geschikte spoken word artiest om jouw boodschap te verkondigen!

Stemacteur boeken in 3 stappen

    1. Neem contact met ons op. Beschrijf het gevoel dat je wilt uitdrukken. En de boodschap die je wilt vertellen.
      Wij sturen je demo’s op van onze stemacteurs. En adviseren je over de stem die bij jou past.
    2. De keuze is groot. Dus we vinden altijd de perfecte voice-over, die jouw verhaal vertelt. Op jouw manier of juist op die van ons.
    3. Keuze gemaakt? We maken afspraken, je krijgt een offerte. En de stemacteur is geboekt. Tijd om de studio in te duiken.

Je hoort onze spoken word artiesten bij:

De macht van het gesproken woord

Woorden kunnen heel wat teweegbrengen. Daarom is het belangrijk dat je ze op de juiste manier gebruikt. De woordkunstenaars van Spoken Agency weten dat als geen ander. Bekijk de video’s waarin onze artiesten hun stem laten horen.

Stemacteur gezocht?

Je hebt al een verhaal. Maar nog geen manier om dit te vertellen. Dan bel je met Spoken Agency. Wij zijn jouw stem. We ontroeren en overtuigen je publiek. Met commercials en programma’s, maar ook tijdens evenementen.

Geef jouw commercial een stem

Daag uit of verwonder. Overtuig je publiek. Onze stemacteurs zijn meesters in het oproepen van emoties. Of je boodschap nou triest, opgewekt of liefdevol is. De keuze is aan jou. Wil jij de perfecte stem voor je commercial vinden?

Radio en tv

Opvallen, verrassen, overtuigen. Met een goede stemacteur blijft jouw boodschap veel beter hangen. En raak je jouw publiek. Precies daar waar jij het wilt. Ontdek het zelf en vraag demo’s aan van onze stemacteurs.

Online campagnes

Online is waar jouw publiek zich bevindt. Daar moet je dus zijn. Spoken Agency weet altijd de juiste snaar te raken. Dankzij onze ervaring en veelzijdigheid. Nog een krachtig verhaal nodig? Ook daar helpen we je bij.

Events

Onze stemmen zijn betrouwbaar, herkenbaar en sympathiek. Eigenschappen waar jouw bedrijf zich mee wil associëren. Ontdek wat een vurige spreker met de bezoekers van jouw bedrijfsevent kan doen.

Wij barsten van de creativiteit

En daar kun jij van profiteren. We hebben namelijk niet alleen een stem. We hebben ook een creatieve geest. Waar fantastische ideeën uit voortkomen. Geef jouw campagne een boost met een spoken word artiest, voice-over of creative consultant. Of geef je event een stem met een uitdagende spreker, vlijmscherpe presentator of hippe singer-songwriter. In ons portfolio doe je inspiratie op.

Spoken Agency is er voor jou

Stemacteur boeken bij Spoken Agency? Stuur een e-mail of bel ons via 06-28432459. Om inspiratie op te doen en demo’s te ontvangen.