fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

CREATIVE COPYWRITING ACCORD UITZENDBUREAU

Omdat Accord Uitzendbureau iets bijzonders wilden doen met Valentijnsdag, schakelden ze de hulp in van creative copywriter Justin Samgar. Deze schreef voor hen een Valentijnsbrief om hun prospects te verleiden met hen in zee te gaan. Het resultaat is hier te bekijken en op Valentijnsdag per e-mail verstuurd.

Spoken Agency hielp al eerder met de creative copywriting en social media voor opdrachtgevers als Schiphol, wehkamp, illy, Hyatt Regency, Moët & Chandon, Hunkemoller, De Bijenkorf, Het Tropenmuseum en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments are closed.