Poëzie

Van poëzie bestaan er net zo veel definities als dat er dichters zijn. Voor Spoken Agency is poëzie vooral de kracht van verbeelding en verbinding door middel van woordkunst. Het is één van de creatieve disciplines die door een aantal van de SA-artiesten terug is te vinden in hun teksten.

Poëzie is voor velen vaak iets ongrijpbaars. Aan de andere kant schrijven er elk jaar miljoenen Nederlanders gedichten voor familie en vrienden of gewoon voor zichzelf. Poëzie of dichtkunst is één van de vele culturele tradities die al eeuwenlang in onze creatieve verbeelding aanwezig is. Alleen al daarom kan poëzie een krachtig middel zijn om te gebruiken ten behoeve van storytelling.

Sneldichter

Het woord zegt het al, een sneldichter is iemand die heel snel gedichten in opdracht kan schrijven. De sneldichters van Spoken Agency schrijven korte gedichtjes voor de bezoekers van evenementen.

Aan de hand van een kort gesprekje wordt er ter plekke iets geschreven als herinnering aan dat moment. Denk aan een bedrijfsfeest, de opening van een nieuw restaurant of hotel, de lancering van een nieuwe product of een ander event waar je de bezoekers een mooie boodschap wil meegeven.

Het thema van het evenement of campagne wordt zo goed mogelijk verwerkt in de kleine versjes. Daarnaast werken we graag met A5-briefpapier met het logo van de opdrachtgever. Ook word er van elk gedichtje op maat een foto gemaakt. Deze foto’s kunnen op social media worden nagezonden of worden gebruikt als verslaglegging.

Boek de beste sneldichters bij Spoken Agency. Deze schone schrijvers worden door middel van een briefing goed voorbereid en er wordt overlegd met de opdrachtgever over de inhoud en de dresscode.  Dit zodat de tekst en presentatie goed aansluiten op het evenement.

De sneldichters van Spoken Agency verzorgden gedichtjes op maat ten behoeve van evenementen voor organisaties als Scotch & Soda, Hudson’s Bay, Moët & Chandon, HEMA, Mont Blanc en vele anderen.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.

info@spokenagency.nl
0628432459

Huisdichter

Wat is een huisdichter? Het is geen dichter bij je huis.. maar een dichter die is verbonden aan een organisatie, bedrijf of mediaplatform. Dat kan in columnvorm ten behoeve van social media, uitnodigingen of nieuwsbrieven. Maar het kan natuurlijk ook gepresenteerd worden op een evenement, video, radio of tv. Denk bijvoorbeeld aan Nico Dijkshoorn bij de DWDD of Rico Verhoeven bij Makkelijk Scoren (VPRO).

De huisdichters van Spoken Agency zijn niet alleen creatieve schrijvers maar ook uitstekende performers. Het zijn namelijk spoken word artiesten die gebruik maken van poëzie, muziek, comedy en podiumkunst. Ze werken dan ook graag in opdracht om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

Boek een huisdichter voor poëtische samenvattingen van congressen, symposia en andere evenementen met sprekers. Ook verzorgen onze artiesten regelmatig een spoken word opening of afsluiting op evenementen. Ze worden door middel van een briefing goed voorbereid en er wordt overlegd met de opdrachtgever over de inhoud en de dresscode.  Dit zodat de tekst en performance goed aansluiten op het evenement.

De huisdichters van Spoken Agency verzorgden teksten en performances ten behoeve van evenementen voor organisaties als Heineken, Ymere, Dom Pérignon, DekaMarkt, Coca Cola, FNV en vele anderen.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.

info@spokenagency.nl
0628432459