Laat je bezoekers merken dat ze gezien worden en geef ze een speciale herinnering mee naar huis. De Schone Schrijvers zijn bevlogen in sneldichten op locatie, gaan spontaan een gesprekje aan met jouw gasten en geven ter plekke een lieve en creatieve boodschap mee.

Sneldichters boeken voor jouw evenement

Onze sneldichters hebben oog voor de aanwezigen en schrijven korte gedichtjes op maat voor de bezoekers van het evenement.

Maak jouw event ook onvergetelijk. Wil je meer informatie of onze dichters direct boeken? Neem gerust contact met ons op.

Werkwijze

De Schone Schrijvers werken overzichtelijk en volgens een vaste structuur. Ontdek onze werkwijze.

 1. Onze sneldichters zijn een half uur van tevoren aanwezig om de contactpersoon van het event te ontmoeten en de locatie voor te bereiden.
 2. Eenmaal gesetteld gaan de sneldichters korte gesprekjes aan met de bezoekers. Aan de hand van een vragenlijst en de antwoorden daarvan, maken ze ter plekke een kort gedichtje. De bezoekers krijgen het gedichtje uiteindelijk mee naar huis.
 3. De gedichten worden gefotografeerd en eventueel nagestuurd per e-mail.

Wat hebben onze sneldichters nodig?

Wil je onze sneldichters boeken op jouw evenement? Bekijk hieronder een overzicht van de benodigdheden.

 1. Een stoel en een tafel. Een statafel mag ook
 2. Een zichtbare en opvallende locatie op het event, maar het liefst niet te dichtbij luide muziek
 3. A5 formaat papier met logo van jouw bedrijf of event
 4. Vragenlijst of thema’s
 5. Briefing met :
  • Locatie/tijd/datum
  • Contactpersoon
  • Tone-of-voice/ boodschap/ keywords
  • Dresscode

Onze tevreden klanten

De sympathieke sneldichters staan al jaren op de mooiste bedrijfsfeesten, openingen, jubilea, productpresentaties en andere evenementen. Tot onze klanten rekenen we onder andere LINDA., Coca-Cola en HEMA. 

De Schone Schrijvers in actie

Gedicht op maat

Benieuwd hoe zo’n gedicht eruit komt te zien? De Schone Schrijvers mochten onlangs hun kunsten vertonen bij Hudson’s Bay en Sandwich. Daar hebben ze de volgende gedichten gemaakt:

Sneldichters boeken

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je er alles aan doen om je gasten een onvergetelijke ervaring te geven? Schakel dan de sneldichters van Spoken Agency in. Bel voor meer informatie 06 28 432 459 of stuur een e-mail naar info@spokenagency.nl