Storytelling staat centraal in al onze levens. Het vertellen van verhalen is dé manier waarop mensen kennis doorgeven, gedrag leren en hun geschiedenis en toekomst begrijpen. Corporate storyteling maakt het abstracte bedrijfsverhaal toegankelijk in verhalen voor gewone mensen.

Spoken Agency is niet alleen een collectief van artiesten en creatieven. Onze creative consultants hebben naast een brede ervaring in het letterlijke storytelling op een podium ook jarenlange commerciële ervaring bij agencies en brands. Wij slaan een brug tussen commercie en creativiteit om de allermooiste verhalen te vertellen.

Samen met de opdrachtgever en artdirector het thema van een campagne bepalen heeft de voorkeur, waarbij we ons kunnen baseren op de communicatiestrategie en gedetailleerde informatie over product, markt en doelgroep. Pas als het concept in grote lijnen is ontwikkeld, kunnen we de campagne voor de gewenste media vorm geven.

Spoken Agency heeft de bijgedragen aan de storytelling van campagnes voor organisaties als Red Bull, wehkamp, Miss Etam, FNP, Poëzieweek, Hermitage, ING en vele anderen.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.
info@spokenagency.nl
0628432459