Ben jij op zoek naar een authentieke presentator voor jouw evenement, congres, symposium, talkshow of misschien wel (online) video’s? Bij Spoken Agency vind je de meest uitgesproken hosts, moderators, presentators en sprekers van Nederland. Spreken is zeg maar echt ons ding.

Een bedrijfsfeest, vergadering, productpresentatie of -lancering, de video’s op uw social media en andere evenementen. De presentatoren en sprekers van Spoken Agency helpen opdrachtgevers graag met een op maat verzorgde presentatie van uw evenement of video-campagne.

Bij Spoken Agency vind je een presentator die op zijn gemak is op het podium, en het publiek meeneemt door het programma van het evenement. Onze sprekers zijn allemaal ambitieuze creatieven en artiesten die hun optredens en ook hun presentaties goed voorbereiden.

We verzorgden al eerder de presentatie op diverse poppodia, theaters en muziekfestivals door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we ook regelmatig presentaties op video en voor zakelijke of interne evenementen bij opdrachtgevers als wehkamp, BNN, 3FM, Gemeente Amsterdam, Hogeschool Rotterdam, BAUT, Entrée en vele anderen.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.
info@spokenagency.nl
0628432459