Organiseer je een bedrijfsfeest, symposium, productpresentatie, teamvergadering, workshopdag of ander zakelijk event. Boek dan een evenement artiest bij Spoken Agency als creatieve programmering. Onze artiesten leveren al sinds 2010 creatieve concepten op maat voor zakelijke evenementen van Heineken, Scotch & Soda, Ymere, HEMA, Hudson’s Bay, Dom Pérignon, Coca Cola en vele anderen.

De event artists van Spoken Agency kunnen namelijk net dat beetje extra emotie en beleving geven aan een evenement. Om een belangrijke boodschap duidelijk over te brengen, een mooie herinnering te maken of bezoekers juist even uit hun alledaagse realiteit te halen. Hieronder kun je meer informatie vinden over de diverse acts en toepassingen.

Spoken word opening of afsluiter

Op zoek naar een krachtige manier om een evenement te openen met een inhoudelijke boodschap? Zoek niet verder. Spoken Agency is het enige spoken word agency van Nederland. We leveren professionele spoken word artiesten die met gemak een goede briefing kunnen omzetten naar een tekst op maat en passende performance. Jullie verhaal en merk worden aan een passende spoken word artiest gekoppeld. Deze zal een tekst schrijven die de boodschap bevat die jij als organisator wil laten doorklinken. Hier kan eventueel nog feedback op gegeven worden en aanpassingen in worden gemaakt.

Ook ten behoeve van de performance wordt er van tevoren gekeken welke dresscode er nodig is en of er nog andere attributen of elementen gewenst zijn. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van video, muziek of dans in combinatie met de spoken word performance.

De spoken word artiesten van Spoken Agency verzorgden teksten en performances ten behoeve van evenementen voor organisaties als Heineken, Ymere, Dekamarkt, Corona, Coca Cola, FNV en vele anderen.

Poëtische samenvatting

Boek een huisdichter voor poëtische samenvattingen van congressen, symposia en andere evenementen met sprekers. Ze worden door middel van een briefing goed voorbereid en er wordt overlegd met de opdrachtgever over de inhoud en de dresscode. Dit zodat de tekst en performance goed aansluiten op het evenement. Op verzoek kan er ook een tekst ter plekke worden geschreven. Deze poëtische samenvatting van het geheel wordt
dan aan het einde van het programma ten gehore gebracht.

De huisdichters van Spoken Agency verzorgden teksten en performances ten behoeve van evenementen voor organisaties als Heineken, Ymere, Dom Pérignon, DekaMarkt, Coca Cola, FNV en vele anderen.

De Schone Schrijvers

Wil jij de bezoekers van jouw evenement van een persoonlijke boodschap meegeven? Boek dan De Schone Schrijvers als randprogrammering op uw event.  Deze sneldichters maken ter plekke gedichtjes op maat voor de bezoekers van uw evenement of locatie. Met behulp van klassiek schrijfgerei en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden. Het thema van het evenement of campagne wordt zo goed mogelijk verwerkt in de kleine versjes. Daarnaast werken we graag met A5-briefpapier met het logo van de opdrachtgever. Ook word er van elk gedichtje op maat een foto gemaakt. Deze foto’s kunnen op social media worden nagezonden of worden gebruikt als verslaglegging.

Boek De Schone Schrijvers bij Spoken Agency. Deze sneldichters worden door middel van een briefing goed voorbereid en er wordt overlegd met de opdrachtgever over de inhoud en de dresscode. Dit zodat de tekst en presentatie goed aansluiten op het evenement. De sneldichters van Spoken Agency verzorgden gedichtjes op maat ten behoeve van evenementen voor organisaties als Hunkemöller, KPN, Linda, Soho House, HEMA, Moët & Chandon en vele anderen.

Meditatiebegeleiding met cello

Op zoek naar een stukje ontspanning of bezinning op de werkvloer? Of ben je op zoek naar een bijzondere opening van een zakelijk evenement, waarin ruimte is voor samen en zijn. Boek dan de guided meditation met cellomuziek van The Wong Janice en spoken word van Justin Samgar.

Op de transcendentale tonen van celliste The Wong Janice haar prachtige EP Meditation Music, geeft Justin Samgar een meditatiebegeleiding. Dit doet hij op zo een ritmische en ontspannende manier dat het bijna hypnotisch aanvoelt. Zijn ervaring op het gebied van spoken word en voice over werk in combinatie met de professionele cellospeler uit Australië maakt het tot een
bewustzijnsverruimende ervaring. Het is dan ook niet moeilijk om Janice en
Justin te volgen in deze creatieve introductie tot mediteren.

De artiesten van Spoken Agency verzorgden al eerder shows voor zakelijke evenementen van organisaties als ING, Moët & Chandon, Tiffany & Co, The Yoga Festival, Rituals en vele anderen.

Muziek en tekst in opdracht

Organiseer je een evenement dat nooit meer vergeten mag worden? Boek een event artist bij Spoken Agency voor een show, lied of gedicht speciaal geschreven voor jullie event. Om een belangrijke boodschap door te geven, een onvergetelijk moment te creëren of juist iedereen even zijn zorgen te laten vergeten. Jullie verhaal en merk worden aan een passende artiest gekoppeld. Een comedian, een singer/songwriter, een muziekproducer, een tekstdichter of andere artiest. Deze zal een tekst schrijven die de boodschap bevat die jij als organisator wil laten doorklinken. Hier kan eventueel nog feedback op gegeven worden en aanpassingen in worden gemaakt.

Onze artiesten zijn zeer bedreven en ervaren in het op maat schrijven van een lied, gedicht of comedyshow. Dit deden we voor klanten als ING, wehkamp, Omnimark, Ymere, Gemeente Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en meer.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.
info@spokenagency.nl
0628432459