Jij bent op zoek naar een creative copywriter. Maar wat is er precies zo creative aan onze copywriters? De copywriters van Spoken Agency zijn, naast de commerciële ervaring die zij hebben bij andere agency’s en brands, ook artiesten die als geen ander weten hoe ze creatief met teksten kunnen omgaan en hun luisteraars beïnvloeden.

Onze woordkunstenaars schrijven, afhankelijk van het doelpubliek en campagne, creatieve en commerciële teksten ten behoeve van social media, online video’s,  tv- en radiocommercials. Daarnaast werken we graag samen met de artdirector, ook aan de basis van het reclameconcept.

Samen met de opdrachtgever en artdirector het thema van een campagne bepalen heeft de voorkeur, waarbij we ons kunnen baseren op de communicatiestrategie en gedetailleerde informatie over product, markt en doelgroep. Pas als het concept in grote lijnen is ontwikkeld, begint de creative copywriter de campagne voor de gewenste media vorm te geven.

Spoken Agency heeft de creative copywriting van commercials en video’s verzorgd voor organisaties als Red Bull, Sandwich Fashion, Moët & Chandon, wehkamp, Miss Etam, FNP, Hermitage, ING en vele anderen.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie. info@spokenagency.nl
0628432459