fbpx

Boek BLESZ

 

BLESZ is een spoken word artiest, MC, songwriter, host en producer. Een authentieke woordsmid met vlijmscherpe rijmen en warme klanken. Alles draait bij hem om woorden en geluiden en daarmee het (bijna) aanraakbaar maken van de meest uiteenlopende onderwerpen voor luisterende oren.

In het Engels of Nederlands weeft hij feilloos woorden aan elkaar en weet hij de gevoelige snaar van luisteraars te raken. Ook draait hij zijn hand er niet voor om, om spijkers met koppen te slaan. Hij is sinds 2016 de host van het Engelstalige spoken word platform Word Up en op diverse podia in binnen- en buitenland heeft hij als dichter of MC zijn woorden en muziek mogen delen.

Als huisdichter van het leiderschapsplatform Hatch, creëert hij op maat gemaakte stukken om leiders, managers en CEO’s van bedrijven als Ikea, ABN Amro, Deutsche Telekom en De Belastingdienst te inspireren en motiveren.

In 2020 heeft BLESZ de Burgundy Sound Studio geopend, waar de focus vooral ligt op het inspreken van gedichten, voice overs, vocalen en het produceren van muziek voor video’s, spoken word en podcasts. Met klanten als TomTom, Ferrero Rocher, Huzzy en The Ocean Race kan hij vooral doen wat hem en anderen blij maakt. Het werken met woorden en geluid en zijn creaties delen met de wereld.