Ben jij op zoek naar een voice-over of stemacteur voor een radio- of tv-commercial, online campagne of een audioboek? Bij Spoken Agency vind je authentieke stemmen in alle soorten en maten. Onze artiesten weten door hun studio- en podiumervaring precies hoe je een goed verhaal vertelt en het publiek hier in meeneemt.

Een verhaal vertellen doe je met je stem, je persoonlijkheid, je emotie en bereik. Betrouwbaar, positief, ontroerend, vertederend, krachtig, ervaren, energiek of juist kalm. Bij Spoken Agency kun je een voice-over boeken met persoonlijkheid. Voor commercials op radio en tv, en natuurlijk voor events. Onze (spoken word) artiesten laten graag hun stem horen.

De stemmen van Spoken Agency brengen jouw boodschap over. Of die nou triomfantelijk, aangrijpend of opgewekt is. Wij zetten onze creativiteit in om jouw publiek te raken en te bewegen, om ze mee te slepen in het verhaal. Te overtuigen van jouw waarde.

VOORDELEN VOICE-OVER VAN SPOKEN AGENCY

Voor elke commercial en elk event de perfecte stem

Wij brengen jouw verhaal tot leven met spoken word en poëzie

Voice-over én creative copywriting

Unieke en onvergetelijke storytelling

Wij slaan een brug tussen creativiteit en commercie

Mannelijke en vrouwelijke stemacteurs

Ontdek hoe wij met jouw woorden je publiek écht aanspreken en boek een voice-over bij Spoken Agency.

STEMACTEURS

Een stemacteur kiezen aan de hand van een foto is lastig – dat snappen wij als de beste. Klik daarom op een van onze woordkunstenaars om de voice-overs te beluisteren. Of bel en vertel ons meer over de situatie die je wilt schetsen. We vinden ongetwijfeld een geschikte spoken word artiest om jouw boodschap te verkondigen!

HOE KUN JE EEN VOICE-OVER BOEKEN BIJ SPOKEN AGENCY?

  1. Bel Spoken Agency of stuur een e-mail. Vertel ons wat jij wilt. Welk gevoel wil je uitdrukken? Heb je een voorbeeld of ben je op zoek naar advies?
  2. Wij vinden voor jou de perfecte stemacteur. Die sympathiek overkomt. En jouw boodschap vertelt met de juiste emoties.
  3. Je krijgt van ons demo’s van de stemacteurs en een offerte. Waar je alleen nog maar ja op hoeft te zeggen.

ONZE WOORDKUNSTENAARS ZIJN DE STEM VAN:

DE KRACHT VAN SPOKEN WORD EN POËZIE

We kunnen je natuurlijk vertellen wat spoken word is. Maar we kunnen het beter laten zien. Ontdek zelf hoe een spoken word voice-over je van je sokken blaast.

VOICE-OVER GEZOCHT?

Jij hebt een verhaal dat je wilt vertellen. Wij geven het verhaal een stem. Samen creëren we een story die een verpletterende indruk achterlaat. Dát is de kracht van een spoken word artiest.

Overtuigende commercials voor radio en tv

Met de juiste stem geef je jouw product een identiteit. Breng je het tot leven en overtuig je de luisteraar of kijker. Een voice-over spreekt aan. Legt uit. En overtuigt. Spoken Agency vindt jouw stem.

Voice-over boeken voor tv-programma’s

Een zware basstem die de ernst van een goed doel benadrukt. En de kijker ontroert. Een opgewekte stem die je programma juist luchtig houdt. Een voice-over bepaalt de sfeer van jouw tv-programma. Onze stemacteurs weten altijd de juiste snaar te raken.

Stemacteur voor online campagnes

Met de juiste stem geef je jouw product een identiteit. Breng je het tot leven en overtuig je de luisteraar of kijker. Een voice-over spreekt aan. Legt uit. En overtuigt. Spoken Agency vindt jouw stem.

Geef je business event karakter

Kies een stem die betrouwbaar klinkt. Waar bezoekers zich in herkennen. Een goede stemacteur neemt de bezoeker bij de hand. Begeleidt hem en houdt hem in zijn greep. Zodat je een fijne sfeer creëert.

CREATIVE CONSULT VOOR JE CAMPAGNE

Een voice-over boeken is niet het enige waarvoor je bij ons moet zijn. Onze creatievelingen schrijven ook graag het script voor je. Zodat jouw campagne tot leven komt en gehoord wordt. Wij zijn spoken word artiesten. Gepassioneerde huisdichters. Creative copywriters. En sprankelende sneldichters. Bel ons voor een creative consult. Of gewoon voor onze stem. En voor onze artistieke mind. Die overloopt van ideeën. Bekijk ons portfolio.

BEL SPOKEN AGENCY

Meer info nodig over voice-overs? Bel dan 06-28432459 of mail ons. Omschrijf wat je nodig hebt of welk gevoel je wilt uitdragen. En wij vinden jouw stem.