fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Tom Strik

 

Tom Strik is acteur, schrijver en muzikant. Tijdens zijn werk als acteur raakte Tom geïnteresseerd in spoken word. Theatraliteit zie je dan ook in verschillende vormen terug bij Tom. Zowel in zijn shows als in zijn teksten.

Tom is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, samenwerkingen en combinaties. Zo integreert hij spoken word in theatervoorstellingen en met zijn elektronische live-act SPROKEN combineert hij spoken word met elektronische muziek. Hiermee stond hij al op festivals als Amsterdam Dance Event, Solar Weekend, Extrema Outdoor Belgium en Hullabaloo.

Tom organiseert evenementen (o.a. OPEN WOORDEN in de Helling), verzorgt de boekingen voor verschillende artiesten onder de naam Strik de Boeker, schrijft liedjes, geeft workshops, maakt grapjes, is barman, kan vuurspuwen en host op verschillende podia en festivals. Hij was eerder al te gast en te horen bij Spuiten&Slikken, ClubHub en meerdere keren bij radio FunX. Ook is hij in 2019 genomineerd voor de Martin Luther King Spoken Word Award.

Tom is getekend als creatieve schrijver en spoken word artiest bij Spoken Agency. Hij is te horen als voice-over stem en schreef o.a. voor De Volksbank, Amnesty International, GroenLinks, Scotch&Soda, VanWonen, Pakhuis de Zwijger en Orde van de Dag.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.