fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Justin Samgar

 

Justin Samgar is een dynamische storyteller. Hij maakt gebruik van poëzie, spoken word en comedy. Om verbinding te maken met zichzelf en de wereld.

Zijn drang om creatief te groeien is overal in terug te vinden. Als spoken word artiest heeft hij een jarenlange podiumervaring, ook met muzikanten, producers en ensembles. Van TEDx, Lowlands, en Mysteryland tot Het Concertgebouw en De Kleine Komedie. Om maar een handjevol te benoemen van de vele optredens in Nederland en België. Sinds 2016 focust hij zich als artiest op SpaceAgePoetry. Te beluisteren op Spotify en te beleven op festivals en in clubs.

JUSTIN SAMGAR & SPOKEN AGENCY

Sinds 2010 schrijft/presenteert hij teksten voor opdrachtgevers als Hunkemöller, Honig, Microsoft, 3FM, ABN/AMRO, Corona, Moët & Chandon en vele anderen. Maar misschien herken je hem ook wel als huisdichter van BNN en 3FM of als de voice over van de Menzis-campagne en andere tv-commercials. Als initiatiefnemer van Spoken Agency, voorheen bekend als Clubspoken, draait het voor Justin om groei en verbinding. Met deze artiesten biedt hij de commerciële markt hun creatieve diensten aan. De performers krijgen daarbij een solide basis om verder te groeien.

 

PERSBERICHT

EERSTE SPOKEN WORD AGENCY IN NEDERLAND HELPT TALENT EN PROGRAMMEURS

Amsterdam, 15 juni 2017 – Spoken word is bezig met een opmars in Nederland. Deze vorm van performancepoëzie is altijd aanwezig geweest in de popcultuur en nu steeds vaker te vinden in theaters en op festivals maar ook in TV reclames. Er is daarbij ook een ware hausse aan spoken word-talent. Om dat talent een platform te geven, is vandaag Clubspoken gelanceerd. Het is het eerste agentschap voor professionele spoken word-artiesten, wat het eventbureaus en programmeurs makkelijker maakt om kwaliteit te vinden.

Initiatiefnemer Justin Samgar trekt een vergelijking tussen spoken word en comedy. “Toen er steeds meer comedytalent opkwam, is Comedytrain opgericht om dat talent te begeleiden. Zo’n ontwikkeling maakt de spoken word-scene nu ook door. Bedrijven als Menzis, Miss Etam en ING zien in dat het een bijzonder krachtige vorm van storytelling is en passen het bijvoorbeeld toe in hun reclames. Tegelijkertijd kloppen er veel talenten aan de deur, die begeleiding kunnen gebruiken. In die twee behoeften willen we met Clubspoken voorzien.”

Clubspoken als collectief
“Na 7 jaar lang goed mijn brood te hebben verdiend als woordkunstenaar in opdracht voor commercials, campagnes en events vroeg ik me af waarom ik nog geen goede manager/agent had gevonden. En waarom hebben schrijvers een uitgever en zangers een platenlabel, maar is er nog geen agency voor spoken word artiesten?” vroeg Justin zich nogmaals af. “Als we zo’n agentschap op zouden richten, waarom zouden we het dan niet zo organiseren dat we ook echt iets van elkaar kunnen leren? Met Clubspoken kijken we dan ook hoe we samen verder kunnen komen, zowel artistiek als commercieel.”

Elke storyteller en artiest van het Clubspoken collectief heeft een andere achtergrond en stijl, zodat het platform een divers aanbod kan aanbieden. “Wat we gemeen hebben zijn ambitie, talent, discipline en een droom om het publiek nog een hele lange tijd te vermaken en ontroeren met onze teksten en optredens,” stelt Samgar.

Clubspoken bestaat onder meer uit zakelijk leider Justin Samgar en talentcoaches Derek Otte en Babs Gons. Alle drie professionals die (naast hun vele optredens) met regelmaat op televisie, radio, in kranten en magazines verschijnen. Zij behoren dan ook tot de pioniers van de spoken word scene en willen met dit platform spoken word in Nederland naar een hoger niveau tillen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.