Wij spreken en schrijven in opdracht

Wij zijn storytelling en spoken word

Wij zijn performers. We schrijven creatieve teksten in opdracht.

We spreken voice-overs in. We doen presentaties.

We helpen verhalen te vertellen.

Wij zijn Spoken Agency.

Wij zijn performers

Een poëzie- of spoken word performance boeken doe je bij Spoken Agency. Wij hebben niet alleen een heel divers aanbod van artiesten, we staan ook garant voor kwaliteit. Of het nou gaat om het presenteren van eigen gedichten/teksten of een performance op maat, we leveren altijd de juiste persoon op de juiste plaats.

Wij staan als woordkunstenaars al jaren met ons eigen werk op festivals en en in theaters door het hele land. We maken en verzorgen shows met comedy, drama, theater, poëzie, spoken word, proza en cabaret. Solo of in samenwerking met orkesten, dj’s, muzikanten, dansers, zangers, performers en kunstenaars.

Ben je op zoek naar een unieke performance (op maat) voor een speciaal event of bijzondere gebeurtenis? Wij hebben jarenlange ervaring in zowel het ontwikkelen van concepten als het afleveren van producties. Een dichter of spoken word artiest kan als geen ander vertellen welke kernboodschap, emotie en gedachte jij de bezoekers van jouw event wilt meegeven.

Wij schrijven creatieve tekst

Een creative copywriter vind je bij Spoken Agency. Wij zijn storytellers, sneldichters en woordkunstenaars. Als geen ander kunnen wij je op een creatieve manier helpen om jouw verhaal te vertellen.

Of je nou een spreker of huisdichter nodig hebt voor een speciaal evenement, een creative copywriter voor een campagne of commercial, wij helpen je graag verder met onze concepten en woordkunsten.

Dit doen wij allemaal in onze eigen toon. Iedereen heeft zijn eigen mix van poëzie, spoken word, theater, comedy of muziek. We zorgen daarom ook altijd dat de juiste schrijver op de juiste plaats zit. Onze artiesten kijken graag met je verder welke kernboodschap, emotie en gedachte jij jouw doelgroep wilt meegeven.

Spoken Agency schrijft creatieve teksten voor radio- en tv-programma’s, commercials en campagnes, evenementen, productpresentaties, magazines, kranten en meer.

Wij mochten al eerder creative copywriting verzorgen voor organisaties als 3FM, BNN, NPO, Corona, ING, Miss Etam, Hunkemöller, Moët & Chandon en meer.

Wij spreken voice-overs in

Een creative voice-over om je campagne een authentieke stem te geven vind je bij Spoken Agency. Wij zijn storytellers, sneldichters en woordkunstenaars. We zijn als stemacteurs momenteel op radio en tv te horen bij de commercials van Menzis, NPO Start, Toegift.nl en hollandsnieuwe.

We hebben verschillende stemkleuren tot onze beschikking en ook native English speakers. De artiesten van Spoken Agency spreken ook online campagnes in en verzorgen voice-overs op business events voor bijvoorbeeld Miss Etam, Moët & Chandon, wehkamp, Tweakers en vele anderen.