Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Wij zijn artiesten

Wij zijn storytelling en spoken word

Spoken word artiest

Boek een spoken word artiest van Spoken Agency. Er is een breed aanbod beschikbaar van diverse stemmen en talenten met elk hun eigen expertises. Deze zijn geselecteerd op artistieke kwaliteiten maar ook zeker op hun professionele ambitie.

Onze spoken word artiesten maken poëtische samenvattingen van congressen, symposia en andere evenementen met sprekers. Ook verzorgen onze artiesten regelmatig een spoken word opening of afsluiting op diverse evenementen. Ze worden door middel van een briefing goed voorbereid en er wordt overlegd met de opdrachtgever over de inhoud en de dresscode.  Dit zodat de tekst en performance goed aansluiten op het evenement.

Deze woordkunstenaars verzorgden teksten en performances ten behoeve van evenementen voor organisaties als Heineken, Ymere, Dom Pérignon, Scotch & Soda, Coca Cola, FNV en vele anderen.

Een authentieke voice over of (stem)acteur vind je ook bij Spoken Agency. Onze artiesten verzorgen de voice overs van vele online video’s maar ook tv- en radiocommercials van Menzis, Hollandsnieuwe, Toegift.nl en Sympany.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.

info@spokenagency.nl

0628432459

Spoken word

Spoken word is de voordracht van literatuur, een performancekunst met inhoud. Belangrijke Nederlandse pioniers in deze kunstvorm zijn Simon Vinkenoog, Jules Deelder en Johnny Hoogendoorn. Spoken word is vaak gebruikt in popmuziek zoals bij Faithless, Jim Morrisson, Kendrick Lamar en meer. Maar ook in andere kunstvormen en zelfs in de reclamewereld komen we steeds meer spoken word tegen.

Voor Spoken Agency is spoken word vooral de kracht van verbeelding en verbinding door middel van het verhaal, stemgebruik en de presentatie. Het is één van de creatieve disciplines die bij de meeste SA-artiesten duidelijk terug te zien is in hun performance en teksten in opdracht. Deze wordt door hen gecombineerd met storytelling, comedy, muziek, proza en poëzie.

Het is niet altijd duidelijk voor iedereen wat spoken word is, maar toch is het al zo aanwezig in de muziek die we luisteren en de commercials die we krijgen voorgeschoteld. Het vertellen van verhalen is ook één van de belangrijkste tradities die al eeuwenlang in alle lagen van onze maatschappij aanwezig is. Alleen al daarom kan spoken word een krachtig middel zijn om te gebruiken voor evenementen en campagnes.

Neem contact met ons op voor meer inspiratie of informatie.

info@spokenagency.nl

0628432459

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.