fbpx

Boek Justin Samgar

 

Justin Samgar is een pionier in de spoken word scéne. Sinds 2009 is hij als woordkunstenaar actief in theaters, op festivals, podia, tv en radio. Voor hem draait spoken word en podiumpoëzie altijd om verbinding en de kracht van het verhaal. Zijn drang om samen met anderen creatief te groeien is terug te vinden in alles wat hij doet.

Als spoken word artiest heeft hij een jarenlange podiumervaring, ook met muzikanten, producers en ensembles. Van TEDx, Lowlands, en Mysteryland tot Het Concertgebouw, Paradiso en De Kleine Komedie. Om maar een handjevol te benoemen van de vele optredens in Nederland en België. In 2017 is hij Spoken Agency gestart om spoken word en poëzie nog professioneler aan te kunnen bieden bij commerciële partijen.

JUSTIN SAMGAR & SPOKEN AGENCY

Sinds 2010 schrijft/presenteert hij namelijk teksten voor opdrachtgevers als Red Bull, Hunkemöller, Honig, Microsoft, 3FM, ABN/AMRO, Corona, Moët & Chandon en vele anderen. Maar misschien herken je hem ook wel als huisdichter van BNN en 3FM of als de voice over van de Menzis-campagne en andere tv-commercials.

Als initiatiefnemer van Spoken Agency, voorheen bekend als Clubspoken, draait het voor Justin om groei en verbinding. Met deze artiesten biedt hij de commerciële markt creatieve diensten aan. De performers krijgen daarbij een solide basis om verder te groeien.