Een poëtische samenvatting van je congres, een kort verhaal, een slamgedicht. Of een spoken word tekst en performance als openingsact met muzikale begeleiding. Met een spoken word artiest geef je jouw publiek nét even een beetje extra pit mee, waardoor de aanwezigen je boodschap beter onthouden.

Onze woordkunstenaars hebben allemaal een eigen expertise – en natuurlijk een heel eigen stem. Hiermee geef je jouw boodschap kracht, emotie, authenticiteit en/of humor. Kies uit ons brede scala aan spoken word artiesten. Bel gerust voor meer advies óf voor de stem van de spreker/artiest die je wilt inschakelen.

Spoken word voor jouw event

Op zoek naar een authentieke en inspirerende artiest? Luister naar de betoverende voordracht van Naomi Veldwijk, de boeiende performance van Ike Krijnen of de menselijke stem van Justin Samgar. Veel van onze artiesten zijn ervaren in het openen van evenementen met een performance op maat. Maar ook het artistiek afsluiten van een inhoudelijk event met sprekers nemen zij graag voor hun rekening. Als freestyle rappers spelen bijvoorbeeld Mike Warners en Luan Buleshkaj ter plekke in op de input van hun publiek. Bekijk ons volledige scala aan artiesten en kies de stem voor jouw boodschap.

Wat rijmt er op

Als spoken word artiest draag je een boodschap, verhaal, anekdote of statement voor aan een publiek. Hierbij gebruiken we de kracht van onze stem, soms muziek en altijd verbeelding. Bij elke boodschap past weer een andere stem. En met 20 spoken word artiesten hebben we een breed aanbod aan stemmen voor elke job! Laat ons je verhaal vertellen.

Spoken word

Spoken word krijgt een steeds belangrijkere plaats in de reclamewereld. In de popmuziek hebben we Amerikaanse voorbeelden als Kendrick Lamar en Jim Morrison. Met spoken word bedoelen we een literaire voordracht met een twist, waar we vooral onze lichaamstaal, stem en ritme voor inzetten. We spreken graag via de verbeelding en we verbinden het verhaal met de presentatie door de kracht van onze stem en performance. Het is daarom belangrijk dat je een spoken word artiest kiest die jouw boodschap kan uitdragen zoals jij dat wilt. Alleen dan komt de symfonie perfect tot stand.

Onze artiesten

Kies hieronder de soort artiest die jij zoekt en je ziet automatisch welke artiesten geschikt zijn voor jouw verhaal, campagne of evenement.

All Creative Consultant Creative Copywriter Event Artist Huisdichter Presentator/Host Sneldichter Spoken Word Artiest Spreker Voice Over

Klinken we bekend?

Dat klopt! Bekijk in ons portfolio wie je allemaal voorgingen en ervaar de betovering van spoken word.

Spoken Agency voor jouw stemacteur

Weet je al precies welke artiest bij jouw boodschap past of wil je toch nog dat beetje extra inspiratie? Je bereikt ons via info@spokenagency.nl en via 06 284 324 59.