fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Boek Adriana Ivanova
Adriana Ivanova is dichter en spoken word-artiest. Uit haar vingers vloeien plaatjes die je prikkelen, raken en ontroeren.

Naast dichter, is Adriana afgestudeerd mediawetenschapper en werkt ze als creative copywriter, content creator en freelance journalist. Ze schrijft voor onder andere VICE over kunst, mentale gezondheid en blinde vlekken in de maatschappij.

Als zangeres en songwriter stond ze tien jaar lang op de planken van poppodia, waaronder Paradiso, Amsterdam ArenA en radiozender NPO 3FM. Haar stem en liedjes waren te horen in commercials van Pepsi, Kia, Olympus, Philips, Greenpeace, en de titelsong voor de RTL5-serie Katwalk.

Als poëzie-performer trad ze op in onder andere Stedelijk Museum Amsterdam, Stadsschouwburg Amsterdam, literair theater Perdu, en het Paard in Den Haag. In 2019 werd Adriana genomineerd voor de vakjuryprijs van de debutantenschrijfwedstrijd van online schrijversacademie Editio. Onder het pseudoniem Hartkamers geeft ze haar gedichten een plekje op Instagram.

Voor Spoken Agency klimt ze regelmatig in de pen en op het podium als sneldichter, huisdichter en performer. Als content creator beheert en maakt ze nieuwe content voor de socialmediakanalen van Spoken Agency.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.