fbpx

Boek Adriana Ivanova

Adriana Ivanova (alias Hartkamers) is dichter, spoken-word-artiest en auteur. Haar beeldrijke poëzie snijdt en zalft, beklemt en bevrijdt. Op haar Instagrampagina @hartkamers weet ze dagelijks duizenden volgers te raken.

Als poëzie-performer trad Adriana op in het Stedelijk, Internationaal Theater Amsterdam, Theater Bellevue, Perdu en Paard. Daarvoor stond ze als singer-songwriter op de planken van Paradiso, Amsterdam Arena en Patronaat. Haar stem en liedjes waren te horen op de radio (NPO 3FM, SLAM!) en in commercials (Pepsi, Kia, Olympus, Philips, Greenpeace). Ook mede schreef ze de titelsong voor de RTL5-modeserie Katwalk.

In 2019 werd Adriana genomineerd voor de vakjuryprijs van de debutantenschrijfwedstrijd van Editio. In 2020 won ze de Open Call-wedstrijd van De Balie en het Amsterdams 4 en 5 mei comité in de categorie ‘Spoken Word’. Ook verscheen haar debuutbundel Zuurstof (2020) bij Uitgeverij Vrijdag.

Naast dichter, is Adriana afgestudeerd mediawetenschapper en werkt ze als creative copywriter, content creator en journalist voor o.a. VICE en Brandpunt+.

Boek Adriana via Spoken Agency als sneldichter, huisdichter, spoken-word-artiest of content creator.