fbpx

SPOKEN WORD OPENING SHOW @ HEINEKEN

Voor de heropening van een bedrijfspand van Heineken aan de Stadhouderskade in Amsterdam, mochten de spoken word artiesten van Spoken Agency een show verzorgen op muziek. Een vooraf geschreven tekst werd als boodschap duidelijk doorgegeven met behulp van de bedreven sprekers, de muziek en lichten. Aan het einde van de show vielen er ballonnen uit de lucht en was het pand officieel geopend.

Vanwege de poëzieweek in Nederland heeft Justin Samgar nog een extra gedicht geschreven voor Heineken.

Spoken Agency heeft meerdere (huis)dichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor BNN, DWDD, 3FM, Menzis, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Comments are closed.