fbpx

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Creative copywriting en social media Het Concertgebouw

Door Entrée, de jongerenvereniging van Het Concertgebouw, werd Spoken Agency gevraagd om een creative copywriter die hun nieuwe Junior-webpagina kon schrijven. Tevreden met het resultaat hebben we ook posts geschreven ten behoeve van de social media van Entrée en Entrée Junior. Het resultaat is hier te bekijken.

Spoken Agency hielp al eerder met de creative copywriting en social media voor opdrachtgevers als Schiphol, wehkamp, illy, Hyatt Regency, Moët & Chandon, Hunkemoller, De Bijenkorf, Het Tropenmuseum en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.