fbpx

Huisdichter Dekamarkt | Dirk

Tijdens de leveranciersdagen in 2017 van Dekamarkt | Dirk werd er uitvoerig gesproken over de plannen van de Detailresult Groep in de komende jaren. Honderden leveranciers kwamen naar Studio’s Aalsmeer om te netwerken en natuurlijk te horen wat de desbetreffende directeuren hadden te presenteren.

Spoken Agency mocht een huisdichter aanleveren voor dit evenement, die ter plekke een poëtische samenvatting maakte van elk dagdeel en deze ook presenteerde in stijl. In deze creatieve tekst werden de hoogtepunten dan nog eens opgesomd met hier en daar een grappige anekdote. Een mooie afsluiter voor een inhoudelijk event waar ook verbinding weer centraal staat.

Spoken Agency heeft meerdere (huis)dichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor BNN, DWDD, 3FM, Menzis, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Comments are closed.