fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS @ KPN

Ten behoeve van een intern evenement van KPN, mochten de sneldichters van Spoken Agency de workshops en pitches poëtisch samenvatten. Ook voor de medewerkers van KPN schreven De Schone Schrijvers kleine gedichtjes op maat om mee naar huis te nemen.

Je kunt deze sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor KPN, Scotch & Soda, Hudson,s Bay, De Bijenkorf, Coca Cola en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Comments are closed.