fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS X SANDWICH FASHION @ MODEFABRIEK

Sandwich stonden met hun fashion ook in 2018 op de Modefabriek in de RAI Amsterdam. Dit jaar deden ze dat samen met de sneldichters van Spoken Agency. Deze dichters hebben in twee dagen tijd vele modieuze gedichtjes op maat geschreven voor alle bezoekers.

Je kunt deze sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor BNN, DWDD, 3FM, Menzis, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.


Comments are closed.